INITIATIVA ONLINE
DE MENTINERE A DIALOGULUI CU COMUNITATEA AGRARIA

ARGUMENT:

  • Expozitia agricola AGRARIA reprezinta o platforma de comunicare si networking pentru comunitatea oamenilor din agricultura romaneasca, constituita in jurul unei suite de evenimente pe parcursul a 4 zile, la Jucu (judetul Cluj). In 25 de editii, AGRARIA s-a impus in topul expozitiilor agricole, atat prin anvergura cat si prin cresterea calitatatii de la o editie la alta.
  • Pana la o noua editie desfasurata pe camp, AGRARIA raspunde nevoii comunitatii agricole de a continua comunicarea, prin intermediul mediului online. Brandul AGRARIA isi mentine astfel promisiunea de a aduce impreuna oamenii din agricultura.

CONCEPT:

  • o platforma de comunicare, informare, educare si transfer de know-how, sustinuta de DLG InterMarketing
  • promovează valorile, studiile, experienta grupului DLG e.V ( Societatea Germana pentru Agricultura)
  • creste interactiunea intre membrii comunitatii AGRARIA
  • oferă exemple de bune practici în aplicarea tehnologiilor agricole moderne
  • acordă beneficiarilor posibilitatea să-şi exprime părerea în legătură cu eficienţa acestora.

CUI SE ADRESEAZA:

Fermieri

Companii agricole

Experti agricoli

Oficiali

Universitari

URMARESTE LIVE

DEZBATERI ANTERIOARE

AGRARIA La Tine Acasa - Dezbatere LIVE, 20 mai 2020

🎥𝐑𝐨𝐥𝐮𝐥 𝐅𝐮𝐫𝐚𝐣𝐚𝐫𝐢𝐢 𝐈𝐧𝐭𝐫-𝐨 𝐙𝐨𝐨𝐭𝐞𝐡𝐧𝐢𝐞 𝐏𝐞𝐫𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧𝐭𝐚. Află mai multe detalii despre acest subiect, din dezbaterea noastră de azi ⤵️ ☑️Ce înseamnă un furaj de calitate? ☑️Cum stabilim valoarea nutritivă a furajelor? ☑️Cum ne asigurăm că producem un furaj de calitate? ☑️Care sunt criteriile de depozitare optimă a furajelor? ▶️Urmăreşte aici opiniile invitaţilor noştri: Dr. Ing Iacob Lelior , Alina Cretu (APPR), Dr. Ing. Ilie Voicu (IBNA Baloteşti), Daniel Pop (Fermier, Preşedinte Pro Ovis Maramureş). Moderatorul dezbaterii: Radu Antohe (Consultant DLGInterMarketing)

Posted by Agraria on Wednesday, 20 May 2020

Posted by Agraria on Wednesday, 13 May 2020
AGRARIA La Tine Acasa - Dezbatere LIVE, 6 mai

🎥 Dacă nu ai reuşit să vizionezi dezbaterea LIVE, te invităm să urmăreşti aici opiniile invitaţilor şi ale publicului pe tema 𝐕𝐀𝐂𝐀 𝐃𝐄 𝐋𝐀𝐏𝐓𝐄: Dezbaterea registrelor: Bălţată Românească şi Bălţată cu Negru Românească. ☑️Tendinţe în tehnologiile de creştere a vacilor de lapte ☑️Factorii ce influenţează producţia de lapte - evaluare permanentă ☑️Rolul tehnologiilor de muls la vaca de lapte ☑️Direcţii şi obiective în ameliorarea vacii de lapte ☑️De ce sa fii crescator de vaca de lapte? ☑️Plus-valoarea la vaca de lapte 👉 Ne revedem săptămâna viitoare la o nouă dezbatere #AGRARIA_LaTineAcasa.

Posted by Agraria on Wednesday, 6 May 2020