INFORMATII UTILE

Locația AGRARIA

Parc Industrial Tetarom III
Localitatea Jucu
Judetul Cluj – Romania

Program de vizitare

Joi – Duminica, Orele: 10:00-18:00

AGRARIA 2020: Ediţia 26 a expoziţiei se reprogramează pentru o dată ulterioară

Conform deciziei Guvernului României (8 martie 2020, orele 12:00), prin care se interzic manifestările publice cu un numar de participanţi mai mare de 1.000 de persoane, organizatorul DLG InterMarketing anunţă reprogramarea expoziţiei AGRARIA, ediţia 2020, pentru o dată ce va fi comunicată ulterior.

Modalitati de acces in cadrul expozitiei

Intrarea în expoziție se face pe bază de:
1) Tichet de ACCES GRATUIT obținut prin ÎNSCRIEREA ONLINE pe acest site
2) Invitație din partea firmelor partenere, a expozanților sau a organizatorului. Invitatia va garanteaza dreptul de acces gratuit daca va inregistrati cu datele personale la intrarea in expozitie. Invitatia este valabila pentru 1 persoana, 1 singura intrare la expozitie.
3) Bilet de intrare achiziționat la casa de bilete din cadrul expoziției: 10 lei/pers./zi

Accesul minorilor

Minorii sub 7 ani au acces gratuit în cadrul expozitiei. La cererea persoanelor responsabile cu accesul in expozitie, securitatea și monitorizarea, precum și a reprezentanților Organizatorului, însoțitorul are obligația să prezinte documente (carnet de elev, pașaport sau orice alt document care conține poza minorului) care atestă vârsta minorului.

Accesul minorilor între 7 – 18 ani este gratuit daca se prezinta carnetul de elev, se va face pe baza inregistrarii la intrare și numai în compania unui părinte/tutore. Un părinte/tutore poate însoți un singur minor cu vârsta mai mică de 14 ani. Accesul grupurilor de elevi se face pe baza transmiterii de către cadrul didactic care va însoţi grupul a unei solicitări, cu cel puţin 7 zile înainte de deschiderea evenimentului, la adresa de e-mail c.partal@dlg.org.

Este necesar ca un adult să își asume răspunderea pentru un minor și are obligația să completeze și să semneze Acordul parental, fără de care nu va fi permisă intrarea minorului în zona expozitionala, indiferent dacă are sau nu însoțitor. Persoana responsabilă va furniza în cadrul declarației de angajament date de contact la care poate fi contactată în cazuri de urgență. Adultii care insotesc minori sunt unici responsabili pentru ei. Organizatorul nu se face raspunzator de eventuale incidente neplacute.