Asociatia Nationala a Crescatorilor de Taurine din Austria - Rinderzucht Austria

  Dresdner Str. 89/B1/18, Viena, Austria
  Descriere

  RINDERZUCHT AUSTRIA

  Vă facem cunostinta cu crescatorii de vaci din Austria!

  RINDERZUCHT AUSTRIA este organizația care reuneste toate asociatiile crescătorilor și exportatorilor de bovine din Austria. De peste 70 de ani, RINDERZUCHT AUSTRIA reprezinta interesele membrilor sai in plan national si international. Organizatia este activa in intermedierea de contacte cu industria crescatorilor de bovine din Austria.

  Dacă sunteti interesat de material seminal, embrioni, bovine de reproducție sau oportunități educaționale si profesionale in domeniul zootehnic, va asteptam la standul AAC Austrian Agricultural Cluster, vis-a-vis de cortul Forum.

   

  Vaci sanatoase si productive din Alpii austrieci

  Crescute de secole pe pajisiti si pasuni alpine, bovinele de reproducție din Austria au caracteristici fiziologice adaptate peisajulului montan. Vacile sunt sanatoase, robuste, longevive și foarte adaptabile conditiilor de mediu.

  80% din vacile de lapte din Austria se afla sub controlul performanței. Acest lucru garantează nu numai date importante pentru activitatea de reproductie si ameliorare, ci și o monitorizare atentă a sănătății animalelor.

  75% (1,4 milioane) din efectivul de bovine Austria este reprezentata de vacile din rasa Fleckvieh – Simmental. Pe lângă rasele Brown Swiss, Holstein, Original Pinzgauer și Sura de Stepa sunt crescute și numeroase rase de carne precum si rase aflate in programe de conservare genetica.