IPSO SRL

  Romania / Ilfov
  Sos Bucuresti Targoviste, 174D, Mogosoaia
  Descriere

  Prezenta in Romania din 1996, IPSO Agricultura este lider national in furnizarea de servicii si solutii complete pentru agricultura.​

  Cu un numar impresionant de peste 500 de angajati si 22 de locatii in toata tara, reusim sa depasim asteptarile clientilor, oferind piesele de schimb potrivite, la momentul potrivit, in locul potrivit.

  IPSO Agricultura este importatorul exclusiv al utilajelor John Deere in Romania. De asemenea este importatorul si distribuitorul oficial de piese de schimb originale pentru diversi producatori de top cum sunt: Kuhn, Manitou, Geringhoff, Bednar, Bauer s.a.)

  IPSO Agricultura pune la dispozitia clientilor sai serviciile de mentenanta, diagnostic si reparatii pentru utilajele agricole prin intermediul celor 9 puncte de service din cele 9 regiuni ale tarii. Tehnicienii nostri sunt calificati si certificati pentru a oferi servicii la cel mai inalt standard de calitate.

  Cresterea constanta inregistrata de companie de-a lungul celor peste doua decenii de activitate a determinat extinderea activitatii si in strainatate, in Croatia si in Turcia.

  Din 2014, Polul Agricol al grupului Monnoyeur este reprezentat în Croația prin compania Novocommerce International, care este importator şi distribuitor al utilajelor John Deere în Croaţia.

  In 2020 extinderea geografica a Polului Agricol din cadrul Grupului Monnoyeur a continuat, incluzand o noua filiala in Turcia sub numele de IPSO Tarim, preluand reprezentanta John Deere din aceasta tara.

  Ramanem aproape de producatorii agricoli prin solutii integrate pentru orice ferma, de la piese de schimb, service in camp, instruirea periodica a operatorilor, eficientizarea utilajelor prin pachetele inteligente FarmSight si pana la oferirea de solutii de finantare adaptate nevoilor fiecarui client.