agraria-targ-agricol-jucu-cluj-romania

AGRARIA 2020 (2-5 aprilie, Jucu, jud. Cluj) – Platformă de comunicare a tehnologiilor agricole performante pentru fermieri din toată ţara

AGRARIA – Târg Internațional pentru Agricultură, Industrie Alimentară și Zootehnie are loc în perioada 2 – 5 Aprilie 2020, în localitatea Jucu, Județul Cluj.

 AGRARIA devine în fiecare primăvară platforma de comunicare a tendinţelor şi inovaţiilor privind noile tehnologii agricole. Fermieri din toată ţara îşi dau întâlnire la Cluj pentru a se informa asupra soluţiilor propuse de specialişti, adaptate în funcţie de specificul zonei și al culturilor.

Oportunitățile de întâlnire, schimbul de informații şi încheierea de noi parteneriate pentru fermierii și specialiştii din agribusiness sunt prezente pe tot parcursul celor 4 zile de eveniment. Peste 300 de firme expozante sunt  asteptate cu propuneri şi soluții inovatoare, adaptate agriculturii românești.

În 2019, Agraria a înregistrat un număr de 27.600 de vizitatori şi mai mult de 300 de firme expozante, acoperind o gamă tematică variată: agricultură (mașini și utilaje agricole, producția vegetală, nutriția plantelor, protecția plantelor, agricultură și mediu, energii regenerabile etc),zootehnie, industrie alimentara și ambalaje, horticultură, management și consultanță, electronică și mecanică, prestări servicii în agricultură, instituții publice și neguvernamentale.