Vizitatori-Agraria-Romania

Modalitati de acces pentru vizitatorii AGRARIA 2019

  1. TE INSCRII ONLINE SI INTRI GRATUIT

Pentru ca accesul vizitatorilor in cadrul expozitiei sa decurga mult mai rapid, evitandu-se astfel asteptarea la intrarea in expozitie, a fost lansata procedura de inscriere online. Vizitatorii care doresc sa primeasca Tichetul de acces gratuit, sunt invitati sa se inscrie pe site-ul evenimentului: www.agraria-dlg.ro. Cei care completeaza formularul vor primi automat tichetul de acces gratuit pe adresa de e-mail comunicata.

La intrarea in expozitie, tichetul de acces ( in format tiparit sau afisat pe telefon/tabletă) va fi scanat, iar vizitatorii vor intra la expozitie prin zona special semnalizata pentru inscrierile online.

 

  1. VINO CU INVITATIA LA EXPOZITIE, COMPLETATA INTEGRAL CU DATELE SOLICITATE, SI INTRI GRATUIT

Vizitatorii care au primit Invitatii de Vizitare din partea organizatorului, partenerilor sau de la firmele expozante sunt rugati sa completeze integral datele solicitate pe formularul din invitatie. Acest aspect garanteaza accesul gratuit cand se prezinta invitatia la intrarea în expozitie.

Invitatia de vizitare este valabila pentru 1 persoana, 1 intrare la expozitie si ofera acces gratuit.

 

  1. CUMPERI BILET DE INTRARE

Vizitatorii care nu s-au inscris online sau nu au invitatii de vizitare pot achizitiona bilet de intrare de la casa de bilete situata la intrarea in expozitie.

Costul biletului de intrare este de 10 lei/zi/persoană.

***Copiii sub 7 ani şi pensionarii beneficiază de acces gratuit, fără obligativitatea înscrierii online pentru tichetul de acces gratuit.
***Accesul grupurilor de elevi/ studenţi se face exclusiv pe baza transmiterii de către cadrul didactic care va însoţi grupul a unei solicitări, cu cel puţin 7 zile înainte de deschiderea evenimentului, la adresa de e-mail c.partal@dlg.org.

 

Acces Vizitatori AGRARIA 2019